Muodonmuutosmenetelmä
Edistyneen amerikkalaisen teknologian kehittämä CHI-muodonmuutosmenetelmä hyödyntää hiusten muutoksen neljää perusainesta: keraamista lämpöä, negatiivisia ioneja, puhdasta luonnon silkkiä ja Cationic-kosteudensitojaa (Cationic Hydration Interlink).
Tämä tieteellinen menetelmä muuntaa pysyvästi kähärät, kiharat, aaltoilevat ja jopa karheat suorat hiukset kauniiksi, silkkisiksi, helposti käsiteltäviksi, CHI-raudan, silkin ja negatiivisten ionien avulla ilman karkeita kemikaaleja tai ammoniakkia.
Ionin mahti
Näkymättömät, ioneina tunnetut voimat ympäröivät meitä. (Ioneja on kahdenlaisia positiivisia ja negatiivisia). Ionit ovat atomeja, jotka ovat saaneet tai menettäneet elektronin ja ovat energisesti latautuneita. Energiaa sisältävän hitusen uskotaan vaikuttavan mielialaamme, terveyteemme ja yleiseen hyvinvointiimme.
Saaste, pöly ja savu tuottava vahingollisina pidettyjä, korkeita, positiivisia ionitasoja. Tuoreet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että positiiviset ionit luovuttavat negatiivista energiaa ja voivat vaikuttaa kokonaisenergiatasomme ja hyvinvointiimme. Negatiivisia ioneja kutsutaan ”ilman vitamiineiksi”. Miksi tunnemme itsemme rauhallisiksi, mutta keskittyneiksi vesiputouksen vieressä? Tässä syy! Koska miljoonat negatiiviset ionit ympäröivät meitä. Negatiiviset ionit rauhoittavat ja virkistävät. Negatiiviset ionit voivat myös rentouttaa, lievittää lihasjännitystä, parantaa keskittymiskykyä ja ne voivat luoda terveellisemmä elinympäristön.
Negatiivisia ioneja on menestyksekkäästi käytetty ionisoivissa ilmanpuhdistajissa. Negatiiviset ionit poistavat ilmasta epäpuhtauksia kuten pölyä, savua ja saastetta ja luovat tasapainoisemman ilmapiirin.
Farouk Systemsin kehittynyt, amerikkalainen teknologia teki läpimurron käyttäessään negatiivisten ionien voimaa hiustuotteissaan. CHI Professional fööni tuottaa keraamisesta kierukastaan miljoonia negatiivisia ioneja, jotka hajottavat vesimolekyylit hienoiksi mikro-osasiksi (sen sijaan, että kiehuttavat ne kuten perinteiset föönit). Nämä pienet vesimolekyylit läpäisevät tehokkaasti silkin kanssa hiusrungon, parantaen kosteustasapainoa, uudistaen hiusta ja auttaen orvaskeden sulkemisessa. Lopulta tuloksena. ovat pehmeät, sileät, kiiltävät ja silkkiseksi muuttuneet hiukset.
Miksi keraamista (Ceramic) kuumuutta?
Noin 40 epäorgaanisesta aineesta (mukaan lukien Mn, Mg, Fe, Si, Ca, Zn, Se, F, Ge, Al ym.) koostuva keramiikka on denaturoitu 1600-1800 Celsius-asteessa, ollen täten ympäristö ystävällinen tuote. USA:n NASA kehitti sen 1960-luvulla avaruusalusten asujen ja instrumentteihin tekoon. Teknologia sittemmin siirtyi muihin kehittyneisiin maihin, jossa sitä hyödynnettiin teollisuudessa, kotitalouksissa ja yksilöllisissä tuotteissa.
Farouk Systems oli ensimmäinen valmistaja, joka vallankumouksellisessa CHI-raudassaan yhdisti negatiivisten ionien voiman keraamiseen lämpöön. Keramiikan, joka luonnossa esiintyy kivinä ja mineraaleina, on kestettävä äärimmäistä kuumuutta ja tulta erityisessä prosessissa, jotta sen puhtautta ja osien koon jakoa voidaan kontrolloida. Nämä ominaisuudet vaikuttavat valmiin keramiikan lopullisiin tuntomerkkeihin. Farouk Systems käyttää ainoastaan korkeinta keramiikan laatua voidakseen vastata CHI-rautojen ja -föönien teknisen suunnittelun erityisiin vaatimuksiin.
Kulutuksen kestävää
Poltettu keramiikka on äärimäisen kovaa sekä kulutusta ja käyttöä kestävää. Erityisistä materiaaleista tehty keramiikka on poltettu tarkalleen oikeissa lämpötiloissa. Ioniset siteet, jotka yhdistävät keramiikan osat yhteen ovat paljon vahvempia kuin kovinkaan metalli. Tämä erityinen prosessi takaa ainutlaatuiset ominaisuudet ja toimintakyvyn.
CHI-raudan levyt ja kierukat valmistetaan yksinomaan korkealaatuisemmasta kiinteästä keramiikasta, toisin kuin kopiot, jotka ovat vain päällystetyt. Keramiikka johtaa ja ylläpitää lämpöä tehokkaimmin kuin yksikään toinen tunnettu materiaali. Sen luovuttama lämpö on ”kosteaa”, verrattuna perinteisiin kuparilevyihin ja elementteihin, joilla on nestettä poistava vaikutus hiuksiin, vahingoittaen niitä ja johtaen kosteushukkaan ja ennenaikaiseen värin haalistumiseen.
CHI Iron’sin keraaminen lämpö ei ainoastaan ylläpidä hiusten kosteustasapainoa, vaan se myös tuottaa negatiivisia ioneja. Nämä-negatiiviset ionit työntävät silkkimolekyylit syvälle kuoren sisään. Lopputuloksena on parantunut hiusrakenne ja vahvistunut orvaskesikerros.

Silkin salaisuudet
Silkin salaisuudet Cationic Hydration Interlink (kosteuden sitoja) kanssa
Cationic Hydration Interlink on positiivisesti latautunut molekyyli, joka tuottaa kosteutta ja yhdistyy hiuskuituun. Hiusten negatiivisiin alueisiin tunkeutuvat kationiset (positiivisesti latautuneet) silkki- ja proteiinisäikeet lisäävät vahvuutta ja kimmoisuutta. Farouk Systems käyttää ainoastaan luonnollista orgaanista silkkiä, vastakohtana ”keinosilkille”. Farouk Systems käyttää uudistuneinta tekniikkaa silkin nesteyttämiseen tai jauhamiseen.
Silkki koostuu eri kokoisista molekyyleistä
Silkin pienemmät molekyylit 120 mikronia (= miljoonasosa metriä) läpäisevät kuoren, sitoutuvat ja vahvistavat hiusta sisältä aina orvasketoon asti. Crosilkin suuremmat 750-10 000 molekyylit täyttävät tyhjiöt ja yhdistävät kuoren ja orvaskeden ja korjaavat haaroittuneet latvat. Silkki sisältää 17 kappaletta hiusten 19 aminohaposta. Silkki voi sitoa kosteutta 2,5-3 kertaa oman painonsa. Tämä parantaa kimmoisuutta, pidentää kampausten kestoa, vahvistaa permanettejä ja värituloksia.
Silkin kolmiomainen molekyylirakenne saa aikaan kolmiulotteisen kiillon ja heijastuksen. Se myös suojaa kuumuudelta, kylmyydeltä, kosteudelta ja vapailta radikaaleilta. Hius on luonnostaan negatiivisesti (-) varautunut, kun taas silkki on positiivisesti(+) latautunut. Fysiikan lakien mukaan, luonnossa vastakohdat vetävät puoleensa toisiaan. Siksi silkki yhdistyy hiukseen elektrostaattisessa prosessissa. CHI-muodonmuutosmenetelmä hyödyntää silkkiä koko menetelmässään, korjaten ja parantaen hiusten kuntoa ja laatua.
KAMPAAMO SILKLINE
Annikka Mansnérus
Suvicenter, Teirinkatu 6
65350 Vaasa
0400-450902
AUKIOLOAJAT
Ma - pe klo 09.00 - 17.00 
La ja iltaisin sop. mukaan
Back to Top