TURVALLISET KÄSITTELYT
• Kaikki käsittelyt ilman ammoniakkia
• Ilman kutinaa ja kirvelyä
• Tuotteissa miellyttävä tuoksu tai ei lainkaan tuoksua
• Käsittelyt eivät riko hiusta
• Hiusten oma kiilto ja kosteus säilyvät
• Värin kesto pitenee, koska hiusten rakennetta ei rikota
• Luonnossa nopeasti hajoavat aineosat
• Kierrätyspakkaukset
• Ei eläinkokein testattu eikä eläinperäisiä raaka-aineita
• Myös PPD-vapaat värit
• Mahdollista tehdä kaikki käsittelyt samalla kertaa
• Sopivat myös allergikoille ja astmaatikoille

HIUSPOHJATUTKIMUS
Kauniiden hiusten salaisuus on terve hiuspohja.
Liikkeessämme on hiuspohjantutkimuslaite. Hiuspohjaa tutkitaan mikrokameralla, jolla voi nähdä onko hilsettä, rasvaisuutta tai kuivuutta. Se kertoo myös onko uutta kasvua tai pian lähteviä hiuksia. Hiuspohjan tutkimuksessa selviää useimmiten esimerkiksi kutinan syy.
Analyysin jälkeen tehdään hoitosuunnitelma ja katsotaan sopivat kotihoito-ohjeet ja tuotteet.


MIKSI SILKKI?
Yli neljän ja puolentuhannen vuoden ajan silkki on ollut himottua ja tavoiteltua. Ei ainoastaan sen kauneuden ja houkutusten tähden, vaan sen ainutlaatuisten ominaisuuksien takia. Historia onkin sopivalla tavalla sekoittanut myyttiä ja legendaa silkistä. Sen suosio ja kysyntä on kohonnut huimasti, mutta ei olemassa olevan myytin takia vaan sen tosiasian vuoksi, että jo tuhansia vuosia sitten sen käyttökelpoisuus, monipuolisuus ja uskomattomat mahdollisuudet olivat tunnettuja. Kudottu silkki tuntuu viileämmältä ja kevyemmältä ihoa vasten. Sen saavat aikaan sen kyky kestää kuumuutta ja sitoa kosteutta. Silkki tarjoaa kuumassakin erämaassa parhaan suojan polttavia auringonsäteitä vastaan.
Silkkikuitu on niin vahvaa, että maailman valloittanut maurilaisarmeija valmisti rintahaarniskansa siitä. Samalla silkki on niin kevyt ja ylellinen, että ainoastaan se kelpasi verhoamaan arvovaltaisia keisareita. Silkki on myös kuitu, joka sitoo värin itseensä paremmin kuin mikään muu vastaava materiaali. BioSilk tarjoaakin nyt ensimmäistä kertaa tuotteen, joka toimii hiuksissa luonnollisen raaka-aineen pohjalta. Silkin monipuolisuus korostuu myös hiuskosmetiikassa. Silkkipitoiset tuotteet sisältävät aminohappoja, jotka jälleenrakentavat käsiteltyä hiusta. Silkki kosteuttaa luonnonkiharoita hiuksia, ylläpitää värjättyjä hiuksia kirkkaina ja antaa hiuksille suojan ulkoisia rasituksia vastaan. Silkin teho on monipuolinen, mutta se ei tee hiuksia raskaiksi tai veltoiksi hyvän imeytymiskykynsä johdosta.
Luontoa voidaan aina yrittää jäljitellä, mutta sitä ei voida koskaan kopioida. Jo alusta alkaen silkkiä onkin yritetty tehdä synteettisesti, koskaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Kun silkkiä verrataan muihin materiaaleihin, ovat sen ominaisuudet hämmästyttävän ainutlaatuiset. Se on vahvempaa kuin teräs, kestää kuumuutta paremmin kuin puumateriaali, on painoltaan kevyempi kuin mikään muu luonnonkuitu, sitoo itseensä omaan painoonsa verrattuna moninkertaisen määrän kosteutta. SiIkkimolekyyli sitoo värin tehokkaasti itseensä, säilyttäen värit kiiltävinä ja kirkkaina pitempään.
KAMPAAMO SILKLINE
Annikka Mansnérus
Suvicenter, Teirinkatu 6
65350 Vaasa
0400-450902
AUKIOLOAJAT
Ma - pe klo 09.00 - 17.00 
La ja iltaisin sop. mukaan
Back to Top